Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

V58i77t 42O52t49a57h88a70l

28. 5. 2016 21:35

Všechna zvířata se v situaci ohrožení - tedy v nepřátelském nebo neznámém prostředí snaží shlukovat kolem jistot - kolem toho co znají a je jim blízké. Pokud cítíte společnost kolem jako svého nepřítele, budete utvářet skupinky "svých". A je jedno jestli to budou skupinky pravicových extremistů, anarchistů, gayů, jehovistů atd. Ve chvíli, kdy budete mít pocit, že jste v bezpečí, že společnosti kolem rozumíte a akceptujete vy ji a ona vás, tahle potřeba zmizí.

Tedy pokud bude společnost brát gaye jako "svou běžnou součást", nebude se proti nim vymezovat, jejich vlastní potřeba vymezovat se proti společnosti zmizí.

U muslimských imigrantů to je složitější v tom, že nemuslim je prostě v jejich základním "manuálu" vždy nepřítel. Společnost nemuslimů je tedy nepřátelská a pokud ji nezmění na muslimskou - NIKDY nebude jejich společností. Budou se proti ní vymezovat, dokud ji nekonvertují na svou. A už to dělají. Zatím jen v omezené míře ve "svých zónách kontroly". A ty rozšiřují. Nabalují se na ně kvůli byznysu neziskovky, jde jim na ruku část politického ansámblu lovící mezi nimi levné hlasy.

Logickým důsledkem je, že oni své okolí mění v něco, co je neznámé původnímu obyvatelstvu. V zásadě tak nedochází k integrování přistěhovalců do euroatlantické společnosti, ale o integraci evropanů do politicky a nábožensky konzistentnější muslimské civilizace. Někdo to nevidí, někomu je to jedno, jiný svěsí hlavu a řekne "asi to tak má být", jiný si z toho udělá ekonomický nebo politický byznys.

Pro ty, kteří konverzi tohoto typu odmítají se naopak okolní zkonvertované prostředí stává nepřátelským, se jednoduše shlukují kolem známého a brání se tlaku nepřátelské společnosti kolem, která jim bere jistoty.

No a tak se nám radikalizují obě strany strany a vymezují se proti sobě. Dříve či později (do deseti let) se pak bude rozhodovat v ulicích.

Jsou ideologie, jež jsou tak protichůdné ve svých základech, že jsou neintegrovatelné bez zásadních změn.

1 0
možnosti
JB

Nostradamus, rok 2000 - Arabský princ ve znamení Marsu, v Persii čeká milion mužů...O moc se v čase nezmýlil.

0 0
možnosti
RS

Chcete videt Ceskou republiku? Tak vynechte Prahu.

2 2
možnosti
JL

V čem konkrétně? opravdu nemám ráda tahle pohrdavá odfrknutí bez argumentů.

5 1
možnosti
OP

Pane autore, když se budeme chovat jako oni, uděláme přesně to, co se od nás očekává, protože budeme za své činy na rozdíl od nich trestněprávně odpovědní. Řešením je posílat je zpátky, nedovolit jim ty jejich partičky, trestat je za každé provinění a permanentně jim dokazovat, že v této zemi jejich pseudokultura nemá šanci. Jedině takto dosáhneme toho, že se nám budou i nadále vyhýbat.

5 0
možnosti
JH

Nedosáhneme ničeho, pokud ty co sem už nalezli nesrovnáme do latě, aby to oznámili svým souvěrcům tam někde doma, tak se to nehne z místa. Ustupování v tomto případě povede ke katastrofě.

1 0
možnosti
VN

Nevím , mám jiné zkušenosti. Často jezdím do Regensburgu a často se toulám po večerech po městě. Potkat Turky...lze , nicméně většinou jde o lidi již etablované , kteří tam žijí delší čas a kteří žijí cca stejným životem jako běžní Němci. Takže není problém vidět na parkovišti tureckou rodinku , kterak svůj nákup překládá do své nové Oktávky...v KFC není problém potkat dvě turecké holky v šátcích , které do sebe rvou hranolky. Běžní Němci dle mých rozhovorů v soužití s Turky problém nevidí. Jasně ... v jakékoliv lidské skupině se najdou pitomci...

4 0
možnosti
Foto

On ale pise o velkych mestech, Regensburg je cca 130t hlave mestecko.

3 1
možnosti
IM

I49v73a98n 79M18i51n96á23ř

25. 5. 2016 23:00

Němci již ve městech, v defenzivě vůči muslimům, jsou ! Zatím ne v početní, ale do té míry - že se vůči nim obávají veřejně vystupovat. Dusná atmosfera je navíc podporována vlastním - zrůdně korektním - politickým merkelizmem !

25 1
možnosti
FL

Už když jsem poprvé přijel do Německa ( Západního) v r. 1970 překvapilo mně množství tmavých na ulici, myslel jsem, že Němci jsou většinou světlí blonďáci, bylo to v Düseldorfu a byli to Turci, kteří tam byli za prací, nezaměstnanost tenkrát byla 2-3%. Takže historie se jen opakuje, pravda tenkrát nebyl problém s radikálními islamisti. Ale vysvětlete mi proč to pořád nejméně 50% Němců nevadí?

9 0
možnosti
JR

J91a60r62a 49R14a43n63k

25. 5. 2016 21:07

Kdyz jsem poprve prijela do Nemecka a chodila jsem tam i do skoly, jedini cerni ve Frankfurtu byli vojaci, kluci, kteri jeste sli do Vietnamu, pak nekolik jugoslavskych restauraci, kde byli opalenejsi, ale Turku bylo jeste malo. Autor se vydava za umelce, nemuzu nic na webu najit;-)

2 5
možnosti
AN

A68r64t65u83r 60N42o52v61a74k

25. 5. 2016 12:37

Myslím, že je to poměrně jednoduché: neomarxisti dovážejí potencionální voliče z Afriky a Blízkého východu, protože domácí obyvatelstvo už na klasický socialismus nenachytají, tak si zajišťují voličský elektorát jinde. Dopadne to jako všechny socialismy, neitegrovatelní imigranti a vládnoucí socialistické tzv. elity budou čím dál víc vysávat na daních zmenšující se pracující skupinu (původních obyvatel) a až tito pracující nebudou schopni to všechno uživit, systém zkrachuje.

33 0
možnosti
JK

J33i75ř46í 17K30m85e31n13t

25. 5. 2016 0:18

Problém je, že jakmile tito neintegrovatelní přistěhovalci získají většinu, bude to mít zásadní negativní vliv na ekonomiku islamizovaných států. Prostě a jednoduše - kde bude většina lidí nevzdělaných, na podpoře a nebude tvořit žádné ekonomické hodnoty, pouze kriminalitou komplikovat život pracujícím, tam je hospodářský růst vyloučen. Podívejme se na muslimské státy jak to tam vypadá a (ne)funguje i když disponují mnohdy bohatými zdroji nerostných surovin. Nás to buď semele taky nebo se islamizaci ubráníme a produkce ze západu se k nám přesune společně se schopnými cizinci, kteří budou hledat bezpečí pro svoje rodiny. :-/

30 0
možnosti
IM

I36v56a30n 33M71i66n25á26ř

27. 5. 2016 2:54

K narůstajícím problémům s 80% nezaměstnaností romské komunity, odmítající vzdělávání - přibudou další - s pologramotnými a nebezpečnými muslimy ! Korektně "slepá", Bruselským marxizmem okleštěná demokracie - odsoudí jakékoli občanské výhrady vůči této sebezničující budoucnosti ... do oblasti náckovství a pravicového extremizmu !!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2690x
Umělec, producent uměleckých pořadů, podnikatel v oboru elektrotechnika, puškař a instruktor střelby, amatérský historik a politolog.
Člen APČR
 

Seznam rubrik